Retkinikkarin tarinat / Ruoka / Helppo herkku nuotiolle

Helppo herkku nuotiolle

with Ei kommentteja

Ei aina tarvitse kaikkea tehdä itse, vaikka haluasi syödä maukasta avotulella tehtyä ruokaa. Esimerkiksi minulle tuli kiireisen päivän iltaan mahdollisuus päästä rauhoittumaan luontoon, enkä ehtinyt juuri valmistella ruokiani.

10474862_596876140409577_674070825090665754_n

Lounaalta nepalilaisessa ravintolasta otin take away -aterian mukaani. Kypsänä ruokana se säilyi iltaan ilman ongelmia.

10382721_596876223742902_2096530708292758125_n

Kun tuli paloi, laitoin tilkan rasvaa pannulle ja hiukan jeeraa siihen kuumenemaan. Pilkoin uutta sipulia varsineen pannulle ja lisäsin vielä pähkinöitä.

10463969_596876287076229_8054109639469297081_n

10394140_596876343742890_1172765528298439835_n

Paistelin niitä hetken ja samalla pilkoin ruoka-annokseni kananlihoja vähän pienemmiksi. Kumosin lihat sekä riisit pannulle ja sekoittelin ne sipulien ja pähkinöiden kanssa sekaisin.

10406658_596876367076221_5243957657909897513_n

Otin pannulla vielä vähän tummuutta kanaan ja samalla paistui riisikin hieman rapeaksi. Vähän ennen ruuan valmistumista laitoin vielä jokusen kuivan karpalon sekaan.

10448183_596876390409552_4657561222615552799_n

Avotulen kanssa saa olla varovainen, ettei se ole liian kuumaa ja polta ruokaa pannulla. Lastaa kannattaakin käyttää paljon ja hämmentää ruokaa usein.

10302015_596876410409550_4257840154042944871_n

Valmiin ruuan söin tietenkin suoraan pannulta.

10410312_596876423742882_4475215795694397896_n

Share