Retkinikkarin tarinat / Rantapirtti / Mökkiprojekti / Piirustuksia pöydällä

Piirustuksia pöydällä

with Ei kommentteja

Viime keskiviikkona valmistui talotehtaalta mökkimme piirustukset. Niitä on nyt tutkittu ja mietitty, onko kaikki siten kun haluamme sen olevan. Todella vaikeata koittaa pohtia, erilaisia yksityiskohtia, kun mökki on vain paperilla. Olemme me toki käyneet mallimökkiä katsomassa Nurmijärvellä, mutta moni asia on silti vielä auki.

Olen käynyt pääsuunnittelijamme Jaakon kanssa hyvää sähköpostivaihtoa kuvista ja suunnitelmista. Onneksi meillä on tässä ammattilainen mukana, joka osaa katsoa asioita ja kertoa meille, koska mehän emme kaikkea ymmärrä millään. Sunnuntaina printtasin kasan talopapereita ja istuimme Anskun kanssa alas päättämään muun muassa mökin ja saunan värit. Isomman makuuhuoneen pikkuikkunan sijainti tuotti päänvaivaa, joten päätimme haluta vaihtaa sen vielä pienemmäksi ja muuttaa paikkaa.

Olimme kyselleet tutuilta vinkkejä, millä mökkiä pitäisi lämmittää ja nyt taisimme päätyä ilmalämpöpumppuun. Keskelle taloa tulee kamiina ja makuuhuoneisiin vielä pienet sähköpatterit. Niiden uskomme riittävän. Mökin yksityiskohdissa on vielä muutama asia epäselvää, sillä myyjän mukaan näitä varten istutaan vielä alas ja käydään kaikki juurta jaksain läpi. Talotehdas pyysi päätöksiä kymmenen päivänä sisällä. Siitä on mennyt jo kuusi, eikä edustajasta ole kuulunut vielä mitään. Saas nähdä miten tää etenee…

Share